Dec 28, 2007, 9:37 PM

Живот 

  Poetry
508 0 2

 

Живот               

Живота си започваме с

писък!

А смъртта посрещаме с

мълчание,

дали дяволът записва ни в

черния си списък?

Или Господ посвещава ни

евангелие!

© Мария Чонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??