Jul 16, 2010, 11:15 AM

Живот 

  Poetry » Other
577 0 1

Живот

 

Тихо докосвам времето,

преминавам от миналото...

към настоящето и поглеждам смело

                                         към бъдещето – и мир разля се над света...                                         

 

                                                Невидимата песен на живота

се разстила като северно сияние...

Преплитат се проблясъци танцуващи

с бягащите минути на времето...

 

Толкова е прекрасно да живееш,

да осъзнаеш че си тук – на този свят

и душата пълни се щастлива

                        с нова, нова красота...

 

                        Денят с тихи стъпки отминава,

                        изгряват световете в нощта.

                        Във вените ми днес пулсира

                        любовният пожар на любовта...

 

                       И млада, щастлива, искряща,

към  бъдещето поглед отправям...

От нежната вяра изваяна...

на времето във вечността ще остана...

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Толкова е прекрасно да живееш,

    да осъзнаеш че си тук – на този свят

    и душата пълни се щастлива

    с нова, нова красота...



    Денят с тихи стъпки отминава,

    изгряват световете в нощта.

    Във вените ми днес пулсира

    любовният пожар на любовта...



    И млада, щастлива, искряща,

    към бъдещето поглед отправям...

    От нежната вяра изваяна...

    на времето във вечността ще остана...
    Катя

    Благословена вечер мили, приятели!
Random works
: ??:??