Sep 14, 2013, 5:20 PM

Живот 

  Poetry
356 0 1

                      ЖИВОТ


Животът е лудешки танц,

всеки го танцува с реверанс

и там догонва той мечтите 

или проклятието на съдбите.


Животът има пътища безброй 

и ти избираш и поемаш пътя свой.

Не знаеш дали си верен на съдбата,

вървиш по него,по правилата на следата.


Но той за нас устройва барикади,

преследва ни, поднася изненади.

Понякога събира, понякога разделя,

на всеки времето той определя.


Притиска, мачка ни, поваля,

така годините за нас преваля,

често влива алчни копнежи,

настръхнали сме като таралежи.

© Полина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е Живота е танц, в постоянно движение..
Random works
: ??:??