Nov 7, 2012, 11:07 PM

Живот 

  Poetry » Odys and poems
691 0 0

Не смей на никой да робуваш, моят свят за теб е построен!
Мъртвешкият ми град не ще спре да те целува…
Ти не би могъл да паднеш, но ще те събарят всеки ден!
Забрави за тях и себе си, разкъсай се и затанцувай…
Само ти си тъй достоен да крачиш гордо, редом с мен!
Поискай, имай, тържествувай, за теб аз съм отреден... 

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??