Jul 21, 2015, 10:11 AM

Живот 

  Poetry
797 0 0

Не искам този ден
да свършва, този
миг да си отиде.
Радостта от изживяното...

 

да изчезне, защото утре
ще си мисля, че всичко
е било само сън.
Ами ако не те видя отново?

 

Ако радостта никога не се
завърне и ако живота
почне да ме подминава?
Тогава какво ще правя?

© Стела Матоушек All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??