Jul 23, 2007, 3:18 PM

Живот 

  Poetry
530 0 4
Живот ли! Не – гротеска!
Свистят спирачки резки, 
а после - рев моторен,
и клаксон неуморно
във мозъка вибрира,
трамваен звън събира
на фокус сетивата
и злобно небесата 
раздират самолети,
и креят хора клети
сред пластове от дим...
Живот неповторим!
 
А сетне - болен, разтреперан,
полу без слух, и с бял дроб - черен,
изнервен и хронично блед,
при лекаря очакваш ред!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??