Живот
Бряг на море,
песента на вълните.
Слънце,
топлината на времето.
Огън,
вълшебно изгаряне.
Обич,
плътска наслада.
Вяра,
утрешен ден.
Докосване,
притихнало сърце.
Изгрев,
тишина в душата.
Радост и щастие,
живот и любов.
© Йонка Янкова All rights reserved.