Oct 2, 2019, 4:51 PM

Живот 

  Poetry » Phylosophy
570 0 1

Животът е безсмислен. 

Написан като по учебник, 

Преписан от предци,

за шестица в нечий дневник. 

Човекът за земята,

нищо повече от посредник. 

 

Човекът е система, 

сиулет на милиони йонни.

Успехът е лъжа,

всеки въображението си гони.

Любовта е илюзия, 

първичен инстинкт за репродукция.

Смъртта е тъга, 

за една разпадаща се конструкция.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Що пък смъртта да е тъга непременно? Може и да е щастливо избавление.
Random works
: ??:??