Mar 5, 2023, 9:59 PM  

Живот 

  Poetry
172 0 0

Колко нелепи, колко коварни,

фрази в живота са популярни,

безкрупулен, силен те защитават,

Правда на слабия без да раздават.

 

Истината знае се от години,

търпи човекът чужди, роднини,

с Господ казват така се сближава,

щом на тирана даже прощава.

 

Върви животът но не развива,

очи затваря който заспива,

нагоре води само душата,

със справедливост вятър в крилата.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??