Nov 11, 2011, 1:14 AM

Живот без собствени спомени... 

  Poetry » Other
1199 0 14

 

Живот без собствени спомени…


Седя  и си мисля

какъв ли ще бъде животът

без собствени  спомени.

Накрая разбрах, че без тях

ще бъде нещастен,

сакат индивид.

Лишен от тяхната радост и смях,

забравил какво е раздяла и мъка,

тъга и любов,

останал без трепета нежен

пулсиращ в сърдечния зов,

той просто ще стане…

досаден и зъл инвалид.

© Христо Запрянов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??