Nov 16, 2004, 11:38 PM

Живот /хайку/ 

  Poetry
1365 0 5
Един слънчев лъч
падна с трясък.
Роди се цвете.
...
С вторият загина.

© Кери Исова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??