Aug 7, 2018, 8:42 AM

Живот или ад 

  Poetry » Other
434 0 1

Живот ли е това да си самотен,

живот ли е да страдаш млад,

живот ли е да бъдеш безработен,

живот ли е или е ад?

 

Живот ли е да бъдеш изоставен,

и уж любов, а шах и мат,

живот ли е от бог да си забравен,

живот ли е или е ад?

 

Живот ли е да бъдеш изолиран,

да скиташ сам из своя град,

живот ли е да бъдеш малтретиран,

живот ли е или е ад?

 

Живот ли е да си участник във войната,

във вечната война на този свят,

но таз война е между бог и сатаната,

живот ли е това или е ад?

 

​​

© Иван Бодуров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??