Aug 8, 2009, 11:35 AM

Живот на епизоди 

  Poetry
399 0 2


Животът е един сериал,
сериал със своите герои, заели своите роли,
сериал с различни епизоди,
сериал, който няма край, вечна омраза, пълен с интриги.

И аз съм тук, в този сериал. 
Какво ли търся тук? Не зная.
Кой ме избра -
аз самият или сценаристът?


Живот - епизод след епизод,
хора след хора, 
като в шахмат... с различен ход.
Някои герои остават, други заминават,
но и с тях, и без тях сериалът продължава -
продължава и не спира 
със своите герои, които от сърцата са ранени,
с онези, които не спират да се гаврят
било то бедни било богати.


Тъжни лица, мрачна картина с цветове бледи,
със сюжет тъжен,
но някъде там, дълбоко в сърцата, остава пак споменът вечен.

  Милан Милев







© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??