Sep 12, 2009, 12:43 AM

Живот на заем 

  Poetry » Phylosophy
651 0 4

Дали не живеем живота на заем,

създаден от някой безумен творец,

който по грешка човек е изваял,

а просто е правел ненужен слепец.

Слепец, който не вижда мечтите,

без капка надежда живее деня,

без да съзнава, че вечер сълзите

са просто къс рай във съня.

А само да може очи да отвори

да види това, което творецът съзря,

че трябва душата сама да разтвори

криле, блестящи криле и светлина...

 

 

 

 

 

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??