МОЛ ЪФ ДРИЙМС
Огромен
лъскав
лабиринт
за хора-мишки
и коли
препускащи
из триста магазина
двеста хиляди квадратни метра търговска площ.
......................................................................
Най-идеалния
вариант
да се изгубиш...
Финансов лизинг -
стоки всякакви
иновативни
мъже,
жени,
души...
на кредит
с ограничена отговорност
втора употреба,
даже без пари
нащърбени били...
..........................................
А любов
на лизинг...?
Живот назаем
НЯМАТЕ, УВИ!
© Росен Иванов All rights reserved.