Mar 6, 2021, 4:15 PM

Живот-онлайн 

  Poetry » Phylosophy, Epigrams, Other
408 0 1

Животът ни сякаш в нереалност потече.

Май, Всичко е вече ... онлайн.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??