6.03.2021 г., 16:15 ч.

Живот-онлайн 

  Поезия » Философска, Епиграми, Друга
386 0 1

Животът ни сякаш в нереалност потече.

Май, Всичко е вече ... онлайн.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??