Dec 3, 2010, 9:27 PM

Живот от възли 

  Poetry » Other
609 0 9

 

В слабоумие ли сме създадени

и кой всъщност ни е поискал?

С чувства-разпятия раждани.

Реални ли? Или измислени.

 

Натрапчиво-нормална същност -

следа от крачките ни бързи

се врязва в бъдещето кръстно -

от възлите живот да свържем.

 

Обречени, случайни въглени

сме стъпили, макар незримо

на късче тъмно, късче пъклено.

... Грехът замислен ни отмина.

© Емилия Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??