May 22, 2010, 8:12 PM

Живот, сътвори мe 

  Poetry
409 0 0

Сътвори дихание на нежност,

в която се крие доброта.

Сътвори от мрака слънце,

в която да изгрее онзи лъч от последната зора.

 

Сътвори път на мечтите,

в който се крие искреност и любов.

Сътвори свят, в който всеки да живее,

вяра, в която всеки да уповава

своята надежда, своята молитва.

 

Сътвори и мен, ако можеш,

с  вяра, мечти и любов.

Сърцето в мен да остане реликва -

да бъде чисто и непроменено

в света прекрасен, в света нов.

Милан Милев

8.12.2008

© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??