Мозъчна буря
Мисли видения
Светлини вдъхновения
Вместилище духовно
Не не е лъжовно
Творение Боговно
Дъб в жълъд дреме
Птица в яйце
Мечти покълват
В реалност...
Животът свири хармония
Сезоните полифония
Да бъдеш в покой
В хармония стой
Звук и тишина
Впримчени в душа
Огън пламтящ
Съкровена мечта
Шепот кънтящ
Живот е любовта
Равновесие живота
Живей го с охота
© Любомир Деничин All rights reserved.