Jan 31, 2005, 11:40 AM

Животът... 

  Poetry
1369 0 7
Животът не е ден, нито два.
Животът е цяла вселена.
Животът е трудна борба.
Животът е филмова сцена.

Аз искам да имаме още от нашите мигове.
Аз искам като звезда в теб да блестя.
Аз искам да преодоляваме заедно трудности.
Аз искам да бъда до теб в тази сложна игра.

Да, прав си,
животът не е ден, нито два.
Но заедно можем години, столетия даже
да бъдем. Дори след смъртта.

С развени коси с цвят на есенни кестени
горяща към теб ще вървя.
Със поглед, попил сякаш морските дълбини,
щастлива към теб се стремя.

Протягам ръка и докосвам лицето ти.
Затварям очи и със теб съм сега.
Запалвам цигара и усещам умората -
блажено излегнати, пушим в нощта.

Животът не е ден, нито два.
Не спирам да вярвам!
Не спирам да искам!
През цялото време аз себе си бях!

И оставам...

© Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??