Jul 11, 2007, 10:02 AM

животът... 

  Poetry
805 0 4
Животът...


Животът е истински ценен,
когато ценен е човек.
Човекът е толкоз безценен,
когато не виждаш живот.
Животът кучета го яли,
по калдъръма, когато
се движи каруца,
а в нея човекът лежи в кивот...

© Емо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??