Dec 7, 2014, 9:16 AM

Животът... 

  Poetry » Phylosophy
383 0 4

Животът...

 

Банално е навярно, но прилича ми

Животът ни на ритуална свещ:

по нея бавно с пламъкът се свличаме

и тъй догаря- трепкащ и горещ...

 

Тревожно правим завет със душите

с надеждата Дъхът му да спасим,

обаче като сенки по стените

изчезваме с отвеяния дим...

 

Коста Качев,

07.12.2014.

© Коста Качев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??