Jan 15, 2010, 8:43 PM

Животьт 

  Poetry
737 0 1

От месеци наред се питам,

защо е толкоз странен,

защо е толкоз труден тоз живот?


Защо не може да е лесен,

да е хубав като песен

и защо ли има и тьга

вьв очите и вьв хорските сьрца.


Всеки иска да живее,

да се радва, да се смее,

но уви, в живота има радост,

има и тьга.


А може би сьдба това е,

може би...

да има мигове щастливи,

както и сьлзи горчиви.

© Радослав Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??