Nov 29, 2005, 9:04 PM

ЖИВОТЪТ Е ЖИВОТ... 

  Poetry
907 0 6

Отхвърлен от Съдбата съм, но знам -
животът е живот, когато си притиснат,
когато се пребориш с него сам,

когато от доволството ти писне.


Когато се намираш във беда

и шилото му жадно в теб се впива.

Когато много болка си видял,

но не превиваш врат и не униваш.

29.11.05. 

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??