Aug 12, 2008, 3:24 PM

Животът е прекрасен 

  Poetry » Civilian
1821 1 2

Животът е прекрасен - дишай

и не мисли за следващия миг.

Живей и смей се - всичко е излишно

и всичко е като последен вик.

 

Пари да нямаш, пак

живей и смей се.

Парите се печелят, чезнат пак

и всичко тук е преходно,

редуват се и светлина, и мрак...

 

Усмивката ти грейва в тъмнината

и връща ме наново към земята, което има своя чар.

Пътувам аз към светлината, животът ми е като дар!

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Животът е прекрасен - дишай

    С две ръце за думите ти!
    И колко много неща са суета...
  • Браво! Много оптимистично и добре казано, усмихна ме! Поздравления за стиха и емоцията, която предава
Random works
: ??:??