May 19, 2020, 6:50 PM

Животът е пътуване 

  Poetry
375 2 3

Цял живот преживян
в два куфара побран,
къде отивам? Не знам.
И сърце на парчета
грижливо слепени –

пъстър пъзел безвремие,
Но зная посоката,
а тя е една, и няма
докато гори още плам
как да сгреша и да спра,
тя е – напред!
За това ще вървя,
ще вървя... И ще стигна!
Само не зная кога!

© П Антонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??