Dec 8, 2009, 11:20 PM

Животът ми 

  Poetry » Other
888 0 1

Животът ми като кон галопира,

като гепард, препускащ с вятъра, не спира.

Без умора бяга ли, бяга,

без никой да го впряга.

И слънчеви лъчи, прорязващи тъмнината.

И птички, пеещи песента на свободата.

Животът ми като есенно падащо листо,

бързо, но красиво падащо самò.

Животът ми, нежно изписан като снага,

жадуващ само нещо, още едно,

нещо малко, сладко и нежно,

капчица любов ми е нужна - единствено ТЯ!

© Моника Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??