Aug 10, 2007, 2:40 PM

Животът ми - прашинка спомен... 

  Poetry
703 0 1
Животът ми е пълен ад.
Прашинка - спомен, късче - свят.
Животът ми - море безбрежно.
Объркано и сиво, безметежно.
Животът ми - ненужен и желан.
Тъй истински, фалшив, проклет, мечтан.
Животът ми - окаян пристан.
Животът ми - тъчащ от болката ми стан.
Животът ми - безсмислена игра.
Животът, който аз избрах и ме избра.
Животът ми - объркана игра на думи
и сума от безбрежните ми суми.
Животът ми - за мен проклятие.
Изгубен дом лъжа, молби, разпятие.
Животът ми - окаяно отчаян.
Животът ми - желан, щастлив, незнаен.
Животът ми съсипва ме полека.
Без път и глас, без думи, без пътека.
Животът ми - обърнат наобратно.
Живот изстрадан, смачкан безвъзвратно.
Животът ми е сложна плетеница,
събрал се целия в кървящата зеница.
Животът ми - позор и срам.
Оттам се връщам и отивам там.
Животът ми е сложен пъзел.
Безумният заплетен вечно възел.
Животът ми е пълен ад.
Желан и сив, объркан град.

© Петя Терзийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??