Jan 6, 2021, 10:26 AM

Йордановден 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
289 0 0

 

 

Днес е ден на Мисълта

за недостъпна Истина

и това е Вярата

във Вечност, Бог и Свобода.

 

Йоан Кръстител е призван

с водите на река Йордан

да дава Вяра с посвещение

и тържествено кръщение.

 

Вярата още си е там

във водите на Йордан

и който първи кръста хване

Вяра в него ще остане.

 

д-р изк. Иван Лапатов

© Ivan Lapatov All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??