Jan 10, 2009, 7:36 PM

Жребий 

  Poetry » Love
495 0 7

Нелюбов е

труден жребий -

късен път

до закъсняла нежност,

фрески от ръце

в прекрасен храм,

запазен аромат

на старо вино -

... козове в ръце,

а не ми се играе...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??