10.01.2009 г., 19:36 ч.

Жребий 

  Поезия » Любовна
496 0 7

Нелюбов е

труден жребий -

късен път

до закъсняла нежност,

фрески от ръце

в прекрасен храм,

запазен аромат

на старо вино -

... козове в ръце,

а не ми се играе...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??