Apr 28, 2018, 11:44 PM

Жълта рокля 

  Poetry » Love
419 1 2

Жълта рокля


Елеонора Крушева

 

Къде сте люлякови нощи
и момини сълзи от свян?
Надеждите ми отлетяха боси
по паважа на откраднатия блян.
Къде са песните за обич
и жълта рокля в летен ден?
А певците другаде пропяха,
"жена е на балкона"...
болката остана в мен.
Сега съм есен тъжна и сама
а вън е пролет,
по двама тичат край една река.
Светът е цветен отреден за двама
...една надежда падна
пожълтяла, препъна се сама!

© Елеонора Крушева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??