Nov 28, 2008, 9:46 PM

Жълти цветя 

  Poetry » Love
687 0 0
Защо ми донесе жълти цветя?
Неволно ли ти ги избра
или тяхното значение да търся.
В очите ми...
за миг се появи изненада,
страх и отново сълзи.
Защо не избра други?
В тревога и мисли премина денят ми,
дори не ме целуна.
Остави ме така да мисля
и си тръгна...
погали ме нежно и замина.
Защо точно жълти избра?
Вече ми каза, че е неволно,
харесал си ги за мен...
Но защо сърцето ми свито остава.

© Микаела Фараон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??