Mar 20, 2010, 7:52 PM

К? 

  Poetry » Other
427 0 0

 

Няма го страхът,

а неизбежни са въпросите.

Те чакат своя тъй жадуван отговор.

Уви, на вечни търсения са обречени.

Дори и без страха - остават те отворени.

 

Няма го и малодушието.

А верността е все така опорочена.

От другаде избива злото.

По други друмища се скита то.

И малодушна да не си - отново си обречена.

 

© Мими All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??