Nov 17, 2009, 1:16 PM

Кафе с цигара... 

  Poetry
1172 1 2

Кафето сутрин е горчиво,

горчи ми повече и от преди.

За бучка захар моля те вежливо,

а ти ми го подправяш с капчици сълзи.

 

Отпивам глътка аз намръщена

в зората на новия и леден ден.

През нощта, от теб прекръстена,

не търси отново старото във мен.

 

Цигара аз запалвам

с угарки от избухнали мечти,

сега съм сигурна, че не сънувам,

димът души ме повече и от преди.

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??