Две ями към дяволски измерения...
Пропадаш в бездънни лъжи.
Докато политаш надолу в илюзията си,
така и не разбираш какво става,
докато не те заболи.
Влече те като в пещера
да видиш какво се крие в тъмнината,
но после изгубваш пътя към изхода
и оставаш там, в мрака,
който като прилеп те привлича.
Първите два кръга на Ада - моите зеници...
---------------------------------------------
Влез грешнико и остани...
© Таня Атанасова All rights reserved.