Mar 21, 2023, 3:12 PM

Кафявите очи 

  Poetry » Love
506 0 0

Толкова много кафяви очи,

ала в твоите любовта личи,

и точно заради този нюанс,

не правя никакъв толеранс.

© Никица Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??