Jul 9, 2010, 6:43 PM

Кажи какво ти дава любовта... 

  Poetry » Love
692 0 2

Кажи какво ти дава любовта -
дали ти дава само ласки страстни,
или го виждаш по-красив света,
около тебе всичко е прекрасно...
 
Кажи какво ти дава любовта -
дали ти дава само нежни чувства,
или ти дава мирис на цветя
и кара те да мислиш за изкуство...
 
Кажи какво ти дава любовта -
дали ти дава само нежни думи,
или мечта за вечна красота,
която ще разцъфне помежду ни...
 
Кажи, какво ти дава любовта...
 
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??