Sep 7, 2010, 9:11 AM

Кажи, коя от мен ти искаш? 

  Poetry » Love
907 0 10
Денят е повече от сив.  
Поредният костюм  
от опит за харесване.  
Е,този май добре стои....  
дали е от значение.  
Усмивка - нула, отегчение.  
Да тръгвам време е.  
Досадно задължение.  
…………………………  
Вали! Прекрасно утро!  
Ухае на кафе и…  
още нещо…  
Дали да те събудя,  или   
в леглото да се върна   
аз отново? Не бързам!  
Взех си отпуск. Причина…  
болна от любов.  
Та ти кажи, коя от мене искаш?
Защото аз и в двете роли влизам.
Дали успешно, или не?  
Все още не разбирам.  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??