Jun 29, 2006, 1:51 PM

КАЖИ МИ... 

  Poetry
900 0 20

КАЖИ МИ...

 

Моля те, кажи ми пак онези думи,

които шепнеше с притворени очи,

когато сладката омая помежду ни,

времето се мъчеше да заличи.

 

Когато слънцето докосваше ни сутрин,

и ний обичахме блажено да лежим,

преди с усмивка да ни вдигне утрото...

“Обичам те, любими!”, ми кажи.

29. 6. 2006 г.

Добрич

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??