Aug 17, 2008, 11:17 AM

Кажи ми... 

  Poetry » Love
1294 0 11
Кажи ми - сутрин, когато
очи отвориш и посрещнеш новия ден,
кажи в сърцето ти голямо
има ли място и за мен?

Кажи ми, в дните забързани
какво правиш и къде си ти
кажи ми, в часовете дълги
мислиш ли за мен... кажи?

Кажи ми нещо хубаво,
говори ми за необятната любов,
кажи за мен най-милите думи
и вятърът ще довее нежния ти благослов.

Кажи ми, че ме обичаш
и всичко свое ще ти дам,
кажи ми... сърце и душа на теб обричам
и живота си на теб ще отдам.

Кажи ми, че ме искаш
и с птиците към теб ще полетя,
кажи, че при теб искаш да остана
и в сърцето ти завинаги ще се настаня.

© Христина Филипова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??