Feb 21, 2010, 9:34 PM

Кажи ми го... 

  Poetry » Other
616 0 4

Кажи ми го! Кажи ми го на глас -

не притискай в себе си това тръпчиво чувство,

със позабравения вкус и на лимон, и шоколад.

Извикай го силно! Дори и другите да чуят...

 

Кажи ми го! Кажи ми го на глас –

не крий във себе си тъй дълго чаканата дума.

(Аз съм пас!)

Не си крадец на чувства, но уви...

Извикай силно, че дори и аз

в съня си пак да се събудя.

 

 

Кажи ми го! Кажи ми го сега,

че после може да е... друго (друга).

Извикай силно, че дори така

светът около нас да се разбуни...

 

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??