May 29, 2008, 2:30 PM

Кажи, защо? 

  Poetry » Love
569 0 2
Душата ти на скитница прилича,
щастлив си уж, но не е щастие това,
сърцето ледено не знае да обича,
да наранява може само за беда.
Ти идиот си, но не си признаваш,
да те обичам как ли съм могла,
плаках много, питам се защо ли?
- та ти със мен се подло подигра.
Не ще те съдя, Бог ще те накаже,
ще просиш обич, но едва ли някой
 ще ти я даде - тя, любовта, е щастие,
когато даваш и обичаш от сърце.
Не ще те мразя, просто няма смисъл,
обичах те, но ми е все едно,
със коя си, где си и дали обичаш,
защо постъпи с мен така:
кажи, защо?

© Памела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??