Sep 10, 2011, 6:00 PM

Кайсиево-вкусно и огнен оранж 

  Poetry » Landscape
1347 0 19

Босичко, стъпило в пясък-жарава,

на петички завърта се Лятото,

бризът разрошен е, устни издува

към рокли - закачка за фотото.

 

 

Дъга седемцветна разпуска коси

и трапчинково смигва към златото.

То махва за поздрав и благодари

за птичите трели на ятото.

 

 

Кайсиево-вкусно и огнен оранж

в душата ще палят пак спомени -

за пяна-море, сладоледи на плаж,

за лъчите - горещи и сърмени.

 

 

Усмихнато смигне ли на утринта,

наметнало хладна премяна,

ще крачи със нея към есента -

щастливо от спомени, мило, засмяно.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??