Jun 18, 2007, 5:41 PM

Как... 

  Poetry
589 0 2
Как...

 

 

Как ми липсва осъмването с теб,

милите слова и всичко неисказано.

Как ми липсва твоята усмивка.

Как ми липсва твоя лик.

 

Как с нетърпение чаках теб.

Как в уреченият час с тебе бях.

Как безгрижно всичко беше.

Как ми липсва и как боли.

 

Затварям тази страница, как боли.

Как можах аз да сторя туй?

С горчиви сълзи белязвам този момент!

Колко много ми липсваш, а как боли !

 

                                                        За kapsi !!!!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не се тревожи , мила, всяка твоя сълза ще се превърне в бисер! Като в оная приказка, приказките не лъжат!
  • Колко много болка...
    Разчувства ме!
    Поздраче!
Random works
: ??:??