Jan 7, 2011, 10:19 PM

Как 

  Poetry » Love
596 0 2

От себе си как да избягам?
От мен самата как да се скрия?
Как покой да намеря?
Паметта си как да изтрия?

Как да остана с ума си?
Как да продължа да живея?
Как да успокоя съвестта си?
Без тъга как да се смея?

Сърцето си как да излъжа?
Как да спра да те сънувам?
Как да престана да те искам?
И да копнея да те целувам?

Как да бъда толкова силна,
че веднъж завинаги да те забравя?
Да убия чувствата си. Да ги погреба.
От тази лудост да се избавя.

Нищо за теб да не помня.
Всеки миг с теб да изчезне.
Сякаш не си съществувал.
Най-накрая да ми олекне.

Да мога да бъда щастлива.
Да нямам в душата си грях.
Да те изтръгна от мен безвъзвратно.
... Само да знаех как!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не става!!!
  • Ще намериш отговора, но няма да можеш да го изпълниш,защото няма да ти хареса, всяка любов оставя следа, това е житейската школа, без която нямаше да си такава, каквато си, поздравления за стиха...
Random works
: ??:??