Jul 19, 2006, 11:44 PM

*** Как *** 

  Poetry
722 0 0
Как ми кажи , бих могла да обичам друг ?
- Ти изтръгна сърцето ми !
Как ми кажи , бих могла да погледна друг ?
- Ти открадна блясъка в очите ми и сега те са умъртвени !
Как ми кажи , бих могла да прегърна друг ?
- Ти взе всичката топлина на ръцете ми и сега те са студени !
Как ми кажи , бих могла на друг да се усмихна ?
- Ти отнесе усмивката ми с себе си !
Не бих могла да обичам друг , не бих могла да обичам отново...
Не бих могла да обичам отново , така , както обичах теб !

 

© Елеонора Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??