Jun 2, 2019, 8:53 AM

Как без тебе да живея 

  Poetry » Love
208 1 0

И някак си изпразни се

от съдържание душата ми, 
а тялото ми е кутия  смачкана 
и хвърлена в боклука...
Сълзи в очите нямам... 
Ще мога ли отново да заплача? 
А искам, колко искам да заплача,

защото толкова ми липсваш...

Сърцето ми в гърдите тихо страда.

То само знае, колко силно те обичам...

И моля се на цялата вселена 
при мене да те върне пак отново...

Кажи ми: "Как без тебе да живея?

Как без тебе само със едно крило

ще съумея да летя отново?

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??