Как да кажа: "Обичам те!",
хиляди, хиляди пъти.
Как да го казвам така че,
всеки път да гали слуха ти!
Как да го вместя между простите думи,
изречени в делник,
да бъде силно, като да са подарили
свободата на пленник.
Как да ти кажа: "Обичам те!"-
ти си мое сърце,
за мен ще си винаги истинска,
без значение кога и къде.
Ела да те гушна -
нежно ли, силно ли,
трепетно, просто така.
Всеки път да е тъй помежду ни
в лабиринта от житейски неща.
© Димитър Георгиев All rights reserved.